Einde Webosa Bouw

22 februari 2020

Na een periode van ruim 20 jaar bouwen, verbouwen, onderhouden en renoveren is het tijd geworden voor een carrièreswitch. Webosa Bouw zal per 1 augustus 2020 ophouden te bestaan en haar activiteiten beëindigen.

Ons klantenbestand wordt overgedragen aan Bouwbedrijf H. J. Talsma te Drachten. Ik ken Bouwbedrijf Talsma als een goed, degelijk bedrijf met een persoonlijke aanpak. Hier zult u als klant van Webosa Bouw geholpen worden zoals u gewend bent. Er is reeds jaren een goed contact en een fijne samenwerking met Bouwbedrijf Talsma.   

Voor Webosa Bouw geldt dat alle lopende zaken tot de bouwvak zullen worden afgerond. Voor nieuwe opdrachten en projecten verwijs ik u graag door naar Bouwbedrijf Talsma. Zij zijn bereikbaar op het nummer 0512-512728 of info@bouwbedrijf-talsma.nl  

Persoonlijk ga ik verder met een nieuw bedrijf op het gebied van advies- en ingenieurswerk, en dat onder de naam Bureau Bring. Ik ga mij met name richten op reken- en tekenwerk van gebouwen en constructies, interim werkzaamheden en werkzaamheden met betrekking tot duurzaamheid en energie.   

Tot slot, dank ik u voor het in Webosa Bouw gestelde vertrouwen. Ik heb altijd met veel plezier en toewijding werkzaamheden verricht en contacten onderhouden. Dat is iets wat ik waarschijnlijk zal gaan missen. Het is mooi om terug te zien op de vele projecten die ik met medewerkers heb mogen realiseren.   

Nogmaals een woord van dank en ik hoop u zeker, in welke setting dan ook, weer eens tegen te mogen komen.

© 2023 WEBOSA BOUW