Over ons

Wie zijn wij? Dat is, voor u als potentiele klant, fijn om te weten. Webosa Bouw bestaat sinds 2000, een bedrijf met inmiddels veel ervaring. Meer achtergrondinformatie vindt u op bouwnu.nl maar ook hier

Ook Webosa Bouw is door de economische crisis gekrompen. Op dit moment hebben we de beschikking over 3 ervaren timmermannen. Daarnaast word er regelmatig een beroep gedaan op ZZP'ers. De laatste jaren is dit de tendens in de bouwwereld, het is de zogenaamde; flexibele schil.

Webosa Bouw beschikt over een riante hoeveelheid gereedschap en materieel. Denkt u hierbij aan steigers (staal en aluminium), zaagmachines (voor hout, staal, steen en beton) enzovoorts, enzovoorts. Voor u als opdrachtgever is dat een groot voordeel, er hoeft niet gehuurd te worden. Dat scheelt in de kosten en in tijd.  

Daarnaast maakt Webosa Bouw gebruik van diverse leveranciers voor de verschillende soorten bouwmaterialen. Ook deze bedrijven hebben experts in huis die ook hun bijdrage leveren aan prachtige resultaten.

"Als we bouwen, laten we dan bedenken dat we voor de eeuwigheid bouwen"

- John Ruskin (1819-1900)  

© 2024 WEBOSA BOUW