Werkwijze

Dit is hoe wij werken, niet geheel onbelangrijk. Bouwen is voor velen een behoorlijk iets. Er wordt geschetst, getekend en ontworpen; vervolgens sparen en plannen.

Bouwen is een vak met veel facetten. Of het nu gaat om een nieuwe deur, een prefab dakkapel of een nieuwe woning, het valt of staat met goede voorbereidingen. Daarbij is de opdrachtgever van groot belang. Het is aan hem of haar de taak om wensen en eisen kenbaar te maken. Daarna is het aan ons de taak om deze te vertalen in een daadkrachtig en haalbaar plan, en dat het liefst een betaalbaar plan.

Bij veel plannen is het maken van een tekening een pré. Dit voor een beter idee en gevoel bij de nieuwe bouwplannen, het figuurlijke "plaatje bij een praatje". Webosa Bouw verzorgd zelf het noodzakelijke tekenwerk, zowel 2D als 3D. Vooral bij 3D word een prachtige voorstelling weergegeven welke veel duidelijkheid geeft.

Bij ons speelt duurzaamheid een belangrijke rol, eigenlijk wordt deze rol ook steeds groter en belangrijker. Die gedacht begint al bij het ontwerp. Hoe kan een onderdeel zó geïsoleerd worden dat .... Hoe kan er een verwarmingssysteem gemonteerd worden dat .... Is er ruimte voor zonnepanelen .... Kortom; hoe kan er geinvesteerd worden met een toekomstige energiebesparing.

"Ook het bouwen van een luchtkasteel vergt een goed architect"

Karel Jonckheere (1906-1993)

© 2024 WEBOSA BOUW